Sportul Snagov, capitol închis pentru mine

Ceea ce părea un vis frumos în urmă cu o lună, promovarea în Liga I cu Sportul Snagov, se termină astăzi destul de abrupt pentru mine.

Am fost obligat să iau această decizie, chiar dacă o fac cu inima îndoită, dar din punctul meu de vedere nu mai reușeam să văd oportunitatea de a ține performanța la același nivel, în condițiile în care problemele despre care am tot vorbit în toamnă nu și-au găsit rezolvarea.

Îmi pare foarte rău de grupul pe care îl las în urmă și de munca pe care am depus-o împreună, începând cu 26 iunie 2018, data primului meu antrenament la Sportul Snagov și până pe 8 decembrie 2018, când a avut ultimul joc, cel cu CS Mioveni.

Țin să mulțumesc din suflet jucătorilor pentru această perioadă! Am mai spus-o și o voi mai spune, la Sportul am format un grup foarte puternic, cel mai bun cu care am avut onoarea să lucrez în cariera mea de antrenor!

47680983_1992548680833020_1139280641230110720_n

Vorbele sunt de prisos în momentul de față. Am tot sperat în această perioadă că problemele se vor rezolva și îmi voi putea duce munca la bun sfârșit. Nu sunt genul de antrenor care să-și bată joc de meserie și mă refer aici la lipsa condițiilor de lucru. Voi fi mereu axat pe obținerea de performanțe, indiferent de nivelul la care voi antrena.

Ambiția mea a fost înțeleasă și de jucători, care au recepționat fantastic mesajul pe care li l-am transmis. Tocmai de aceea, Sportul Snagov a fost, așa cum ne-am propus la începutul campionatului, surpriza acestui sezon foarte puternic de Liga a II-a.

Îi doresc celui care îmi va lua locul să poată face mai mult decât am putut face eu, iar la finalul sezonului, dacă va obține biletele pentru prima ligă, voi fi primul care mă voi bucura de acest lucru!

Mult succes băieților! Aveți parte de respectul meu pentru totdeauna!

img-20190116-wa0037
Cu zâmbetul pe buze, chiar dacă inima e îndoită! Succes, Sportul Snagov!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s