AUTORI


11202587_10207754679299330_6474685324966474175_n

Balint Laszlo

Antrenor din tânăra generație, Gyuszi, după cum îi spun toți prietenii, e hotărât să dea fotbalului tot ce are el mai bun. Ambiționat poate și de faptul că o accidentare urâtă i-a pus capăt carierei de fotbalist mult prea devreme, într-un moment extrem de favorabil, e convins că va reuși în această meserie, atât de instabilă și lipsită de siguranță. Iar pentru asta, muncește în fiecare zi.

„Fotbalul mi-a dat multe, și sunt recunoscător pentru asta! Am convingerea că, dacă îți respecți meseria, satisfacțiile vor veni, mai devreme sau mai târziu!”


15631428_1016408045154476_1315960584_o

Lucian Goian

Trecut pe la echipe importante din România, dar și cu experiențe în străinătate, Lucian, cel mai mic dintre frații Goian, și-a câștigat respectul adversarilor pe teren, dar și admirația suporterilor, datorită caracterului său. Implicat în acțiuni caritabile, foarte activ în social-media, Goe-mic a hotărât că experiențele sale din viața de fotbalist merită împărtășite cu cititorii Pipetei.

„Încearcă să înveți în fiecare zi câte ceva. Doar așa vei ajunge cel mai bun!”


10351305_450521351750592_2442444609223803881_n

Alin Buzarin

Reputat jurnalist, cu o experiență de 26 de ani în care penița lui a scris pentru 26 Sportul Românesc, ProSport, Gazeta Sporturilor, dar și colaborator la emisiuni tv precum Procesul Etapei (Protv), Recursul Etapei (Antena 1), sport.ro (realizator), Gsptv, DigiSport, Dolce sport (invitat permanent), de asemenea la radio Fotbal Plus, Alin Buzărin a lucrat efectiv în fotbalul românesc ca și conducător de club la Victoria Brănești, sau director de imagine la FC Clinceni.

„Fotbalul vorbit e la fel de complex ca și cel jucat sau antrenat. A vorbi despre fotbal e ușor, dar de multe ori e echivalent doar cu a chibița. A vorbi la obiect înseamnă a înțelege fenomenul, iar Pipeta asta face, încearcă să-l deslușească pe înțelesul cât mai multor cititori.”


12108724_972976272756152_5438850598988035130_n

Ștețca Mihai

Fost portar la echipe din liga 1 precum Drobeta Turnu-Severin sau FCM Târgu-Mureș, Mișu s-a remarcat mereu, pe lângă prestațiile de pe teren, prin calitatea sa umană. După încheierea carierei de jucător, a hotărât că meseria de antrenor de portar este cea care i se potrivește. Mulți copii din zona orașului său natal, Baia-Mare, au deprins primele secrete ale postului de portar de la Mișu. Acum, este unul dintre oamenii importanți din stafful lui Bogdan Andone, cel care încearcă să ducă Olimpia Satu-Mare în Liga 1.

,, Din ziua în care tatăl meu m-a dus prima dată la stadion, toate amintirile mele sunt legate de fotbal. Toate celelalte evenimente din viața sunt legate într-un fel sau altul de … fotbal. Deci pot spune că e modul meu de a trăi, pasiunea mea și modul meu de a mă motiva în viață.
Mă bucur că avem un blog ca Pipeta unde putem să împărtășim din experiența și ideile noastre în fotbal și sper ca ele să își atingă obiectivul și să fie de folos.”


andrei-marinescu-portar-e1474983275413

Marinescu Andrei

Personalitatea lui l-a făcut, de multe ori, indezirabil în fața anumitor conducători din fotbalul românesc. Portar crescut în curtea Giuleștiului, cu spiritul Rapidului în sânge, Andrei a trecut prin multe momente în cariera sa de fotbalist, iar acum, la Gaz Metan Mediaș, se bucură de sentimentul pe care ți-l dă cursa pentru locurile fruntașe din Liga 1. Nu se gândea niciodată că ar putea avea aptitudini de editorialist, însă reacțiile primite în urma materialelor din Pipetă l-au încurajat.

„Caracterele puternice răzbat intotdeauna în viață! Fotbalul are nevoie de astfel de personalități, pentru a obține rezultatele cele mai bune. Mă bucur că am avut ocazia să mă exprim liber pe Pipetă, oarecum, viața mea a luat o întorsătura totală.”


12360383_1701706306712250_761160895804299883_n

Ioan Popoviciu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

„Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”


marius-beudeanu

Marius Beudeanu

Fost arbitru asistent FIFA, actualmente instructor UEFA pentru arbitri asistenti, avand 168 de meciuri arbitrate in Liga1, 16 jocuri internationale si peste 800 de jocuri la toate nivelurile.
Parerolog de serviciu, intr-ale fotbalului, actualmente liber de contract.

„Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”


Iulian Cuibar

Iulian Cuibar

Jurnalist brașovean tânăr, scrie despre sport și nu numai. A prins microbul fotbalului în copilărie, privind, mai întâi alb-negru, din fericire și color, ceva mai târziu, Milanul lui Rossi, Tassotti, Maldini, Galli, Panucci, Donadoni, Albertini, Desailly, Boban, Savicevic și Massaro.

L-a jucat pe maidan, în curtea școlii sau „la județ” și îl „servește” zilnic. Când are ocazia, Iulică scrie și vorbește despre el. Scurt și la obiect de cele mai multe ori. Opiniile lui vin acum și pe Pipeta Fotbalului.

„Mă las purtat de pasiune atunci când văd un meci, mai ales din tribune. Mă bazez pe echilibru, însă, atunci când vorbesc despre tot ceea ce înseamnă fotbalul, un fenomen pe cât de simplu, pe atât de complicat.”


Giuliano Junc

Pasionat al fotbalului în măsura în care poate spune că i-a marcat prin influență sau măcar prezență mai toate momentele importante ale vieții. Și, parafrazând o afirmație a lui Arsene Wenger, poate spune că aproape toate lucrurile pe care le-a învățat despre viață, le-a învățat prin intermediul fotbalului. Având o înclinație către cuvântul scris, și-a dorit întotdeauna să scrie despre fotbal. După așteptare și perseverență i s-a îndeplinit dorința de a face parte din lumea jurnalismului sportiv. Dar călătoria nu s-a sfârșit ci merge mai departe; ca întotdeauna prin intermediul fotbalului.

”If you're going through hell, keep going" (Winston Churchill)